фото: pexels.comМагистрала за милиарди долари? Да, това е залегнало като идея

...
фото: pexels.comМагистрала за милиарди долари? Да, това е залегнало като идея
Коментари Харесай

В Румъния с проект за магистрала за милиарди

фото: pexels.com

Магистрала за милиарди долари? Да, това е залегнало като концепция в съседна Румъния. В плана е залегнало построяването на мaгиcтpaлa и ycпopeднo c нeя жп линия, ĸoитo cвъpзвaт Бaлтийcĸo и Чepнo мope.

Подобен план би коствал милиарди долари, само че позитивният стопански резултат от него би бил неведнъж по-голям, предава Money.bg. А реализирането на сходен огромен проект наподобява по-близо след среща сред представители на държавните управления на Румъния и Съединени американски щати.

Темата за построяването на такова трасе сред Гданск и Констанца беше една от разискваните по време на визитата на румънския министър на стопанската система Виргил-Даниел Попеску в Щатите през предходната седмица. По време на неговата аудиенция е било подписано съглашение, което би трябвало да обезпечи огромни вложения за реализирането инфраструктурни планове.

По думите на Попеску Щатите могат да обезпечат 7 милиарда $ за построяването на енергийна и транспортна конструкция, а това може да включва и част от въпросната автомагистрала и жп връзка сред двете морета в Източна Европа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР